WordPress plugin laten maken?

Ondanks dat WordPress veel (gratis) plugins aanbiedt is hiermee niet elk probleem op te lossen. Ook wanneer u specifieke wensen heeft voor uw website kan een maatwerk plugin uitkomst bieden. Op deze manier kunt u de functionaliteit van uw website uitbreiden en deze nog beter afstemmen op de identiteit en doelgroep van uw onderneming. ViaSite heeft ruime ervaring met de ontwikkeling van maatwerk WordPress plugins en u kunt dus rekenen op professionele plugins die technisch 100% in orde zijn.

Wordpress plugin laten maken
Wordpress webshop

Wat is een plugin?

Met een WordPress plugin kunt u eenvoudig functionaliteit toevoegen aan uw website. U kunt hierbij denken aan eenvoudige zaken zoals een contactformulier, maar ook complexere zaken zoals een webshopmodule. Vaak is er voor een bepaalde functionaliteit al een plugin ontwikkeld en deze zijn te vinden in de database van WordPress zelf. Heeft u een plugin gevonden die naar wens is? Dan help ik u graag bij de installatie. Kunt u geen plugin vinden die volledig aan uw wensen voldoet? Dan ontwikkel ik graag een maatwerk WordPress plugin voor u.

WordPress plugin laten maken die technisch 100% in orde is

Een WordPress plugin moet technisch 100% in orde zijn. Een klein foutje in de code kan er al voor zorgen dat hackers kunnen inbreken. Daarnaast kan uw website erg traag worden wanneer de plugin niet goed ontwikkeld is. Dit is niet enkel vervelend vanwege snel wegklikkende potentiële klanten, maar het leidt ook tot een lagere positie in de zoekresultaten. ViaSite heeft volop ervaring met het ontwikkelen van WordPress plugins en u kunt dus rekenen op een plugin die technisch 100% in orde is.

Wordpress website laten maken

Meer weten?

Neem dan contact met mij op voor meer informatie of vrijblijvend advies.

Contact opnemen

Wordpress website laten maken

WordPress

WordPress is het meest gebruikte content management systeem ter wereld en heeft een marktaandeel van 60%. Het voordeel van WordPress is dat het open source is. Dit betekent dat iedereen mee kan ontwikkelen aan het CMS. Daarnaast is WordPress ook nog voor iedereen gratis in gebruik. Maar wat is WordPress dan precies? Het is een systeem waarmee u heel eenvoudig uw eigen website kunt bijhouden en bewerken zonder uitgebreide technische kennis nodig te hebben. U kunt hiermee bijvoorbeeld de teksten wijzigen en nieuwe pagina's toevoegen. Bij ViaSite kunt u terecht wanneer u een maatwerk WordPress website wilt laten maken die u na oplevering eenvoudig zelf kunt bijhouden.

WordPress freelancer

Ik ben een zelfstandig WordPress developer die naast plugins ook volledige websites maakt en aanpast. Deze websites hoeven niet per se in het WordPress CMS gemaakt te zijn. Ik heb immers ook de kennis in huis om met andere CMS-systemen te werken.

Webdesign in Cuijk, Mill en Sint Hubert