Website laten maken

Wilt u ook online uw onderneming beter op de kaart zetten? Een goede maatwerk website is dan van essentieel belang. Ik lever hoogwaardige websites en persoonlijke service na oplevering. ViaSite heeft in het verleden al websites gebouwd voor ondernemingen in de regio Cuijk, Mill en Sint Hubert. Daarnaast werkt ViaSite ook samen met ondernemingen uit de regio Nijmegen.

Website gemaakt door ViaSite
Webdesign

Webdesign op maat

Wilt u ook online uw onderneming beter op de kaart zetten? Een goede maatwerk website is dan van essentieel belang. ViaSite levert hoogwaardige websites en bovendien persoonlijke service na oplevering. ViaSite heeft in het verleden al websites gebouwd voor ondernemingen in de regio Cuijk, Mill en Sint Hubert. Daarnaast werkt ViaSite ook samen met ondernemingen uit de regio Nijmegen.

WordPress

WordPress is een systeem waarmee u eenvoudig een eigen website kunt onderhouden en bijwerken. Zelf teksten, afbeeldingen of zelfs hele pagina's toevoegen? Ook zonder uitgebreide technische kennis zult u in staat zijn dergelijke taken zelfstandig uit te voeren. Natuurlijk staat ViaSite altijd voor u klaar om u te ondersteunen. Vanwege het gebruiksgemak én de hoge kwaliteit wordt WordPress wereldwijd grootschalig gebruikt voor het ontwikkelen van talloze websites. Naast het ontwikkelen van WordPress websites kunt u bij ViaSite ook terecht voor WordPress Plugins. Dit zijn kleine stukjes software waarmee u de functionaliteit van uw website kunt uitbreiden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een contactformulier of een agenda plugin. Wilt u graag iets bijzonders aan uw website toevoegen? Dit is bij ViaSite geen enkel probleem; ik help u graag!

Wordpress website laten maken

Meer weten?

Neem dan contact met mij op voor meer informatie of vrijblijvend advies.

Contact opnemen

Wat kost een website?

Website laten maken: wat kost het?

U kunt bij ViaSite terecht wanneer u een professionele maatwerk website wilt voor een (startende) onderneming. Uw website laten maken hoeft niet veel geld te kosten wanneer u dit uitbesteedt. ViaSite is gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwaardige maatwerk websites met een vanafprijs van € 600 excl. BTW. Bij ViaSite wordt geen gebruik gemaakt van standaard templates en hierdoor krijgt u altijd een unieke website die volledig past bij uw onderneming. Doordat ViaSite maatwerk levert, zijn de mogelijkheden eindeloos. U vertelt mij uw wensen en ik ga er mee aan de slag. Bij ViaSite kunt u altijd rekenen op een website die:

  • Volledig afgestemd op uw wensen
  • Past bij de doelgroep van uw onderneming
  • Eenvoudig zelf te onderhouden is

Bovendien kunt u ook na de oplevering van de website vertrouwen op de persoonlijke service van ViaSite. De uiteindelijke prijs van uw website is onder andere afhankelijk van de technische complexiteit en de hoeveelheid content. Wilt u meer weten over mijn tarieven? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Gevestigd in Sint Hubert

ViaSite is gevestigd in Sint Hubert (Noord-Brabant) en werkt voornamelijk samen met ondernemingen in het Land van Cuijk en de regio Nijmegen. Naast het ontwikkelen van maatwerk websites kunt u bij ViaSite ook terecht voor WordPress Plugins en aanpassingen aan uw huidige website in bijna elk CMS-systeem.

Webdesign in Cuijk, Mill en Sint Hubert