Portfolio

Benieuwd naar mijn werk? Op deze pagina vindt u enkele websites waar ik met trots aan heb gewerkt.

Waterbed.nl

Atlantic Waterbedden verkoopt al sinds 1981 waterbedden. Samen met een tekstschrijver heb ik deze website ontwikkeld die goed gevonden wordt op de zoekterm "Waterbed".

Bijedison.nl

Bij edison is een culinaire ontmoetingsplaats waar je onder andere kan lunchen, vergaderen en flexwerken. De website geeft een overzicht van de activiteiten die mogelijk zijn in dit culinaire centrum.

Matrassenscan.nl

De matrassenscan is de aanmeet-machine voor matrassen van Atlantic Bedden. Deze website is speciaal ingericht om de bezoeker van informatie te voorzien over deze bijzondere uitvinding.

Kellysgastouderopvang.nl

Kelly's gastouderopvang is een kleinschalige gastouderopvang gevestigd in Bergharen. De vrolijke en kinderlijke website geeft een goede indruk van de sfeer op de gastouderopvang.

Atlanticbedden.nl

Atlantic Bedden is een beddenspeciaalzaak gevestigd in Wijchen. Deze overkoepelende website geeft informatie over alle diensten en producten van Atlantic Bedden.

Rvdhmontage.nl

Bij RvdH montage kunt u terecht voor al uw steigerbouw, metselwerken en montagewerk. Deze eenvoudige starterswebsite is het online visitekaartje van dit bedrijf.