Diensten

Als freelance webbouwer ben ik gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Op deze pagina vindt u een kort overzicht van de diensten die ik aanbied. Naast deze onderstaande specialisaties is er nog veel meer mogelijk bij ViaSite. Neem gerust contact op wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden.

Website laten maken

Een goede website is de basis voor online succes. Bij ViaSite is het mogelijk om een maatwerk website te laten ontwikkelen die past bij uw onderneming en doelgroep. Bovendien bent u bij ViaSite verzekerd van persoonlijke service na oplevering en wordt er altijd rekening gehouden met uw persoonlijke wensen.

WordPress plugin laten maken

Wanneer uw specifieke wensen heeft voor uw website kan een maatwerk plugin uitkomst bieden. Op deze manier kunt u de functionaliteit van uw website uitbreiden en deze nog beter afstemmen op de identiteit en doelgroep van uw onderneming.

Website laten aanpassen

Bent u niet meer geheel tevreden over uw huidige website? Of loopt u met uw huidige website tegen problemen aan? U kunt dan terecht bij ViaSite om uw website aan te passen zodat deze goed functioneert en voldoet aan uw wensen.

En meer

Naast de bovenstaande diensten is er bij ViaSite nog veel meer mogelijk. Denk hierbij aan het optimaliseren van de snelheid van uw website, of het omzetten van uw huidige website naar WordPress. U kunt altijd geheel vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.